Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


1)  Παραλαβή και πληρωμή από την κεντρική μας αποθήκη Κεραμίτσα Φιλιατών ,Ηγουμενίτσα τηλ .2664041217

2)  Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο), είτε στα Φυσικά Σημεία Παραλαβή Courier - Χωρίς Έξοδα Αντικαταβολής 


3)  Με Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (ή σε κάποιο κατάστημα ή μέσω e-baking)


Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας

  • Ethinki Trapeza

    IBAN: GR4801104590000045944002166

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΨΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο είτε με email στο [email protected]dog-house.gr    είτε με fax στο 2664041217  .

Η επιστροφή χρημάτων που αφορά μερική η ολική επιστροφή παραγγελίας, ή λανθασμένη χρέωση, γίνεται συγκεντρωτικά, την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε εβδομάδας.

4)  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ασφαλών συναλλαγών της Paypal. Μέσω αυτού του συστήματος μπορείτε να εκτελείται πληρωμές για αγορές που κάνετε, έχοντας διασφαλισμένη 100% την συναλλαγή, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν, πολύ εύκολα και δωρεάν, σε αυτή τη διεύθυνση www.paypal.com.

5)  Με πιστωτική κάρτα.