Με αμέριστο μεράκι και αφοσίωση η οικογένεια Κοψίδη από το 1982 ασχολείται με την τέχνη του ξύλου. Η ιδιαίτερη αγάπη της, για τον  πιο πιστό φίλο του ανθρώπου , την οδήγησε στο να καταφέρει να δημιουργήσει όμορφους χώρους για τους τετράποδους φίλους μας.

Ο πιστός φύλακας των σπιτιών μας , μικρόσωμος ή μεγαλόσωμος δεν αρκεί να  αισθάνεται σαν το σπίτι του αλλά να έχει το δικό του σπίτι !

Έτσι, λοιπόν δημιουργούμε, χειροποίητα,ευρύχωρα και όμορφα σπιτάκια κατασκευασμένα αποκλειστικά από ξύλο κόντρα πλακέ . που θα δώσουν στον εξωτερικό ή εσωτερικό σας χώρο την κομψότητα και το στυλ που του αρμόζει.

Τα  ξύλα των σπιτιών σκύλου είναι βαμμένα εσωτερικά και εξωτερικά με  οικολογικά-υδατοδιαλυτά χρώματα και εμποτισμένα με ειδικό υλικό υγρομόνωσης που προστατεύει το σπιτάκι από κάθε είδους βακτήρια, μύκητες αλλά και από κάθε άλλη φθορά που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και οι πιο δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες . φυσικά είναι αδιάβροχα , πλένονται άφοβα και τηρούνται όλες οι υγειονομικές προδιαγραφές.

Κατόπιν παραγγελίας, οι διαστάσεις των σπιτιών είναι δική σας επιλογή και ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι δέκα 10-15 ημέρες.

Χαρίστε στο σκύλο σας το σπίτι που του αρμόζει ! 

 ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

Χειροποίητα σπιτάκια σκύλων άριστα σχεδιασμένα και επιμελημένα έχουν σκοπό και στόχο να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό τετράποδο ‘’ιδιοκτήτης ‘’τους.

Τα  σπιτάκια κατηγοριοποιούνται και ταξινομούνται ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου σας .

Για μεγαλόσωμος σκύλους , υπάρχουν ευρύχωρα και άνετα σκυλόσπιτα που θα δώσουν στον εξωτερικό σας χώρο κομψότητα και στυλ απαράμιλλης ομορφιάς.

Είναι κατασκευασμένα κυρίως από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης και ορισμένα διαθέτουν μεταλλικές στέγες με μεμβράνη υγρομόνωσης , με σκοπό να αντέχουν ακόμη και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες και να είναι ανθεκτικά  σε οποιαδήποτε φθορά μπορεί να προκληθεί. Κάποια διαθέτουν φεγγίτες από plexus glass-ένα διάφανο αύθραστο υλικό - για να εισχωρεί στο χώρο φυσικό φως.

Όλα τα σπιτάκια διαθέτουν ποδαράκια από εμποτισμένο ξύλο και με προστατευτικό κάλυμμα ώστε να μην ακουμπά στο έδαφος και να προστατεύονται κυρίως από τα νερά της βροχής.

Όσον αφορά τους μεσαίου και μικρού μεγέθους φίλους μας δεν τους αφήσαμε παραπονεμένους !

Εξαιρετικής ποιότητας και καλαίσθητα σπιτάκια που σίγουρα θα ομορφύνουν τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας ή του διαμερίσματος σας ακόμη και των μπαλκονιών  σας. Ζεστοί  και άνετοι χώροι που τηρούν όλες τις τεχνικές ασφάλειας και των υγειονομικών προδιαγραφών.